Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Rotaid beltéri, riasztós, zárható defibrillátor szekrény

88.500 Ft + ÁFA
bruttó 112.395 Ft
Megrendelés

Egy rendkívül robusztus megjelenésű tartós defibrillátor szekrény, mely az eszköz megbízható tárolását biztosítja. Jellegzetes kör alakja és a nyilak megkönnyítik a készülékhez való hozzáférést. A nyilak irányába történő elfordítással könnyen kinyitható.

A fedél, ami 100% polikarbonátból készül, a hátlaphoz van rögzítve. 5 milliméteres vastagsága szilárd védelmet nyújt, magas víz-és porállóságot biztosít. A fedél UV szűrővel van ellátva a hosszútávú átláthatóság biztosítása érdekében. A rozsda megjelenése kizárt. 100% tartós, mert modern gyártási technológiával készült, újrahasznosított műanyag felhasználásával. A riasztóegységet 2 db AAA elem biztosítja, mely előre telepítve, rögzítve van a hátlapon.

Az iparág vezető IK10 (20 JOULE) minősítésével a szekrényünk garantálja a defibrillátor lehető legjobb védelmét a vandalizmus ellen. Az ütésállósága nagyon magas.

A tároló beltéren használható és kültéren is, ha a hőfok nem esik 5 C alá.

Általában minden AED tárolására alkalmas.

 

 

  • beltéri, riasztós AED tároló
  • magas víz és porállóság
  • könnyen nyitható
  • ütésállósága nagyon magas

Helyezze az Önt érdeklő termékeket a kosárba, küldje el részünkre az összeállított listát és mi fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Kosár