Defibrillátor
Defibrillátor

Tisztelt Leendő Partnerünk!

A hirtelen szívhalál Magyarországon 20-25 ezer ember halálát okozza évente, azaz naponta 70 honfitársunk hal meg ennek következtében. Több környező országban és hazánkban is egyre több helyen találkozhatunk életmentő defibrillátor készülékekkel. Ezek a készülékek könnyen, gyorsan kezelhetők, használatuk nem igényel egészségügyi végzettséget. Magyar nyelvű hangutasításainak és piktogramjainak köszönhetően bárki képes segítséget nyújtani, a beteg életét megmenteni. Ha sűrűbben elérhetőek lennének ilyen készülékek, a halálozási számokat nagyban vissza lehetne szorítani.

Az elmúlt években azt tapasztaljuk, hogy a kiskereskedelmi szektorban a vásárlókért vívott versenyben egyre fontosabbá válik a márka, annak értékei és a hozzá fűződő szolgáltatások.

Az üzlethelyiségek közelében elhelyezett készülékek az Önök számára is reklámértékkel bírnak, ezek által olyan értékeket közvetíthetnek, amelyek a vásárlóknak is fontosak.

Csatlakozzon Ön is a társadalmi felelősségvállaláshoz, tekintse meg honlapunkat és váljon életmentő ponttá!

WWW.MEDTRAINING.HU

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik defibrillátor forgalmazással és elsősegélynyújtás oktatással. Több ezer telepített készülékünk közül számos esetben sikeres újraélesztést hajtottak végre.

Életmentő pont létrehozásával lehetőségünk van egy hirtelen fellépő szívhalál kezelésére.

Vigyázzunk egymásra!

Együtt sikerülhet életet menteni!

Telepítjük

Telepítjük

Telepítjük
Oktatjuk

Oktatjuk

Oktatjuk
Karbantartjuk

Karbantartjuk

Karbantartjuk

Segítünk, hogy segíthessen!

Kérdéseikkel keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

Medtraining Team Kft.
www.medtraining.hu
team@medtraining.hu
06 70 423 4883