Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

SimMan Vascular

Ajánlatkérés

Egyes betegeknél az idő a legkritikusabb tényező. A SimMan Vascular segítségével végigkövetheti a szimulátort az otthoni rosszulléttől, a mentőautón, sürgősségi osztályon át a katéter laborig, hogy javítsa a protokollokat és a beteg kimenetelét.

A Laerdal Medical vállalattal együttműködésben végzett tanulmányok kimutatták, hogy az ajtótól tűig tartó idő 15 perces csökkentése akár egy hónappal is csökkentheti a lábadozást. Mint kiderült, azok a kórházak, amelyek a minőség javítására összpontosítanak, javítják a betegek túlélési eredményeit is.

A SimMan Vascular célja, hogy lehetővé tegye a klinikusok számára a betegszimulátor diagnosztizálását és kezelését a teljes útvonalon keresztül, miközben ugyanazokat a berendezéseket és technikákat használják, mint a mindennapi munkájuk során. A katéterlaboron belül a klinikusok endovaszkuláris eszközöket használhatnak, beleértve a katétereket és a vezetődrótokat. Külön vezérlők is rendelkezésre állnak a ballon felfújásához és a kontrasztanyag befecskendezéséhez.

A teljesen vezeték nélküli, önálló, robusztus és megbízható SimMan Vascular magával ragadó „in situ” tréninget biztosít, amikor és ahol szükség van rá. És mindent Ön irányít az LLEAP – Laerdal szimulációs szoftverével.

Rendelési kód:

  • 222-02050 SimMan Vascular

Egyedi ajánlatkéréssel és konfigurációval kérjük keressen minket!

  • Gyártó: Laerdal Medical

Helyezze az Önt érdeklő termékeket a kosárba, küldje el részünkre az összeállított listát és mi fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Kosár