Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Stifneck Select nyakrögzítő

Ajánlatkérés

A Laerdal Stifneck Select állítható nyakrögzítő négy különböző méretű gallérból áll egyben. Stabilizálja helyesen és egyszerűen a gerincbetegeket a 4 különböző méretezési lehetőséggel, amelyek mindegyike gyorsan és biztonságosan rögzül a helyére.

Egyetlen darabként, amely nem igényel összeszerelést, a Stifneck Select nyakrögzítő egyszerű választás a gerinc immobilizálását igénylő betegek számára. Az erős minőség és a gallér hátoldalán lévő fröccsöntött irányok azt jelentik, hogy a segélynyújtók mindig képesek lesznek a megfelelő méretezést és alkalmazást beállítani. A reteszelő mechanizmus biztosítja a szimmetrikus beállításokat, és nyugalmat ad az ellátónak, hogy a gallér biztonságosan a helyére kerüljön.

Gyors és egyszerű felhelyezés

4 lépésben páciense készen áll a további szállításra:

  • Mérje meg a pácienst (ujjméretezési módszerrel)
  • Állítsa be a megfelelő méretre
  • Zárja le
  • Helyezze a betegre

Gyakorlati gondozás

A Stifneck Select nyakrögzítő túlméretezett légcsőnyílással rendelkezik a fejlett légúti eljárásokhoz és pulzus-ellenőrzéshez, valamint egy hátsó panelnyílással a nyakigerinc tapintásához és a nyak vizualizálásához. A Stifneck Select gallér az időjárási viszonyoktól függetlenül jól teljesít, az öntött tépőzáras rögzítéseinek köszönhetően. Mivel a gallér laposan csomagolódik, könnyű a szállítás és elhelyezés mentőautóban.

Laerdal Pedi Select nyakrögzítő

Gyermek betegek számára van egy speciális méretű Stifneck Select gyermekgallér, 3 különböző méretben: Pedi, Midi és Mini. Ez lehetővé teszi a segélynyújtók számára, hogy azt külnböző korcsoportú beteghez igazítsák. A Stifneck Select Pediatric nyakrögzítő egy rózsaszín pánttal is rendelkezik, amely megkönnyíti a felismerést a sürgősségi táskában.

A Laerdal egyik gallérja sem készült latex gumiból. A nyakrögzítők radiolucens, MRI és CT szkenneléssel kompatibilisek.

Rendelési kód:

  • 980010          Stifneck Select nyakrögzítő
  • 980012          Stifneck Select nyakrögzítő (zöld)
  • 980020          Sticneck Pedi-Select gyermek nyakrögzítő
  • Gyártó: Laerdal Medical

Helyezze az Önt érdeklő termékeket a kosárba, küldje el részünkre az összeállított listát és mi fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Kosár