Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Resusci Baby QCPR

Ajánlatkérés

A Resusci Baby QCPR (3 hónapos baba) professzionális minőségű újraélesztési baba, amelyet ​​magas színvonalú gyermekgyógyászati újraélesztési készségek fejlesztésére és csapatképzésekre terveztek.

A flexibilisre tervezett Resusci Baby QCPR továbbfejleszthető az intraosseus infúziós (IO) és a fejlett légútbiztosítási képzéshez, mely lehetővé teszi az elsősegélynyújtók és a csapatok számára, hogy különféle forgatókönyvekre készüljenek. A valósághű mellkaskompressziók és fejmozgások mellett a próbabábu fejlett érzékelőkkel is fel van szerelve. A visszajelző eszközhöz csatlakoztatva (SkillGuide, SimPad Plus SkillReporter) az érzékelők minden kompressziót és lélegeztetést mérnek, segítve ezzel a pontosság és szakértelem új szintjére való emelését.

A Resusci Baby QCPR ugyanabba a termékcsaládba tartozik, mint a Resusci Anne QCPR és a Resusci Junior QCPR. Mindhárom ugyanazt a vezeték nélküli technológiát használja, és ugyanazokkal a visszajelző eszközökkel működik.

Rendelési kód:

  • 161-01260 Resusci Baby QCPR,
    elérhető légúti fejjel is:162-01260 Resusci Baby QCPR with Airway Head

Rendelhető fogyóanyagok:

  • 143600 – Resusci Baby arcbőr (6db/csomag)
  • 161-10005 – Csere tüdő (10db/csomag)
  • 161-10550 – Csere tüdő (5db/csomag)
  • 15120103 – Face Shiled arcvédő (6x36db/tekercs)
  • Gyártó: Laerdal Medical

Helyezze az Önt érdeklő termékeket a kosárba, küldje el részünkre az összeállított listát és mi fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Kosár