Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Mini Anne Plus - oktató baba
Ajánlatkérés

A legtöbb szívmegállás otthon történik és 40% szemtanúk előtt. Mégis csak az áldozatok 10%-a éli túl. A legtöbb ember nem tudja, hogyan kell végrehajtani az újraélesztést.  A Mini Anne Plus baba ezért került kifejlesztésre, hogy otthonában egyszerűen gyakorolhassa az újraélesztés lépéseit.

Ezek a megoldások hatékony újraélesztés képzést kínálnak nagy csoportok számára akár távoktatási rendszerben. A mai napig világszerte több mint 2 millió iskolás gyereket képeztek életmentővé a Mini Anne Plus segítségével.

Könnyen tanítható – Könnyen tanulható

A közösségi újraélesztés tanításának egyik leggyorsabb módja.

Gyakorolható a helyes mellkaskompressziós mélység. A beépített kattintó segítségével a tanulók hallhatják a megfelelő mellkaskompressziós mélység elérését, a nemzetközi CPR-irányelveknek megfelelően.

Higiénikus és tiszta

Gyors, egyszerű és tiszta – A Mini Anne Plus arctörlővel és cserélhető tüdővel rendelkezik

Minimális előkészítés

A Mini Anne Plus készlet tréning matraccal és új, innovatív hordzsákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy felfújják saját próbababájukat.

Alacsony költség, magas érték

Használja a Mini Anne Plus-t több mint 600 tréningen, és az átlagos költség kevesebb, mint pár száz forint képzett hallgatónként.

Minőség garantált

Végezzen több mint 300 000 mellkaskompressziót egy Mini Anne Plus babával. Egy tréning alkalmával 500 kompresszióval számolva.

Megfizethető fogyóeszközök

Vásároljon új arctörlőt és tüdőzsákot megfizethető áron.

Helyezze az Önt érdeklő termékeket a kosárba, küldje el részünkre az összeállított listát és mi fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Kosár