Hívjon minket: 06-70-423-4883

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk kifejezetten az elsősegélynyújtás oktatásával, népszerűsítésével és defibrillátor értékesítéssel foglalkozik.

 A HeartSine® Technologies hivatalos viszonteladójaként többféle laikus felhasználásra készített defibrillátor készüléket forgalmazunk, melyek magyar nyelvű utasításait követve életmentésre lesz képes az arra kiképzett személy.

A világ egyik vezető defibrillátor gyártója több mint 70 országban 30 nyelven elérhető samaritan® PAD  készülékeivel garancia a biztonságos életmentésre.

Többféle képzési programunk közül tudják kiválasztani az Önöknek leginkább megfelelőt.

Képzéseinket az ország egész területén megtartjuk, megfelelő számú jelentkező esetén.

Társaságunk célja az elsősegélynyújtás ismereteinek magas színvonalú, hatékony tanítása. A civil személyek számára az Európai Elsősegélynyújtó Munkabizottság által megfogalmazott iránylevek szerint közvetítjük az ismerteket. Munkahelyek számára célirányos képzések tartása a munkaterület különlegességeire helyezve a hangsúlyt.

Hosszú évek szakmai és oktatói tapasztalatát felhasználva állítottuk össze az oktatás tematikáját, amely teljesen egyezik az Amerikai Szívtársaság és Amerikai Vöröskereszt által kiadott, valamint az Európai Elsősegélynyújtás Munkabizottság irányelveivel. A képzések során a hagyományosnak tartott oktatási formák mellett a jobb megértést segítő különleges megoldásokat alkalmazunk.

Látogassa meg tanfolyamunkat és győződjön meg róla, hogy az elsősegélynyújtás megérthető, gyakorlati lépései egyszerűen megtanulható.

Legyen felkészülve egy esetleges hirtelen szívmegállásra, vásároljon életmentő defibrillátort!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESSEN!         

 

defibrillator

 Ügyfélszolgálat: 06-70-423-4883