Hívjon minket: 06-70-423-4883

HeartSine® samaritan PAD 500P

félautomata defibrillátor CPR tanácsadóval


heartsine-gomb

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy laikusról vagy professzionális életmentőről van szó, az AHA/ERC irányelvek nagyobb hangsúlyt fektetnek a kórházon kívüli szívmegállást szenvedők túlélési arányának növelésében szerepet játszó sikeres újraélesztés fontosságára.

Az integrált CPR Advisor-ral (újraélesztés tanácsadóval) rendelkező HeartSine® samaritan PAD 500P az irányelveknek megfelelő leginnovatívabb elérhető készülék, amely valós idejű visszajelzést ad az életmentőnek az újraélesztési törekvésének sikerességéről.

 

 

Működése

A CPR, cardiopulmonáris resuscitation, magában foglalja a létfontosságú szervek vérellátását biztosító szív kompresszióját és a sérült oxigénellátását támogató befújást.

A SAM 500P defibrillátor valós idejű utasításokat ad a kompressziókról hallható „Jó kompressziók”, „Nyomja erősebben”, „Nyomja gyorsabban” vagy „Nyomja lassabban” jelzésekkel. Ezek az instrukciók a lehető legsikeresebb újraélesztés elérése érdekében a készülék kijelzőjén is megjelennek.

A szoftverbe beépített Impedencia Cardiogram (ICG) analízis útmutatást nyújt a felhasználó számára a kompressziók szükséges erejéről és gyorsaságáról. Az ICG méri a mellkasüregben fellépő impedencia változásokat, ezzel segítve a hatékony újraélesztés megvalósítását. Mivel az ICG összefügg a kompressziók gyorsaságával és erősségével, az 500P irányíthatja a felhasználó kompresszióinak arányát és mélységét is.

 

samaritan-500 

 

Miután az eszköz utasítást ad az újraélesztés megkezdésére, megfelelő ritmusú csipogó hangjelzéssel segíti az életmentőt a kompressziók ritmusának tartásában. Az 500P használatával történő újraélesztés alatt a cél, hogy az eszköz a „Jó kompressziók” visszajelzést adja és a CPR jelző zölden világítson.

A defibrillálás könnyű, az újraélesztés a nehéz.

Főbb jellegzetességei

HeartSine® samaritan 500P PAD-ja egyedi sajátosságokkal rendelkezik:

Méretében kicsi, képességeiben nagy.

Beépített önbizalom. A samaritan® PAD 500P beépített CPR Advisor-ral Impedencia Cardiogram (ICG) segítségével állapítja meg az újraélesztés hatékonyságát és visszajelzést ad a felhasználónak a kompressziókról: „Nyomja erősebben” „Nyomja gyorsabban”, „Nyomja lassabban”, vagy biztosítja a felhasználót a „Jó kompressziók”-ról.

Felhasználóbarát. Könnyen érthető vizuális és hangjezésekkel irányítja a felhasználót az újraélesztés folyamata alatt.

Kompakt és könnyű. 56%-kal kisebb a többi piacon lévő automata külső defibrillátornál és súlya csupán 1,1 kg.

Legmagasabb szintű por és nedvesség védelem. A samaritan® PAD IP56-os besorolással rendelkezik, amely biztosítja, hogy a SAM 500P defibrillátor a por és nedvesség bejutása ellen a legmagasabb szinten védett.

Tartós. A samaritan® PAD 500P ütés- és rezgésálló. A minőségi eszköz megbízhatóságát 8 éves garancia bizonyítja.

samaritan-500-2 

 

Fejlett technológia. A samaritan® PAD 500P egyedi elektróda technológiával, fejlett és megbízható szoftverrel, valamint saját SCOPE Kétfázisú Technológiája (olyan növekvő és alacsony energiájú hullám, amely automatikusan igazodik a beteg impedencia változásaihoz) felhasználásával állapítja meg a ritmust és szükség esetén maximalizálja a defibrilláció hatékonyságát.

Könnyen követhető vizuális és hangutasítások

Felhasználóbarát. A samaritan® PAD 500P vizuális és hangutasításokkal segíti végig a felhasználót az újraélesztés folyamatán. A nagy, jól látható ikonok könnyítik az életmentés folyamatát: „Rögzítse a tappancsokat”, „Ne érjen a sérülthöz”, „Biztonságosan hozzáérhet a sérülthöz”.

Kétgombos használat. Csak két gomb ON/OF és SHOCK szükségesek az eszköz használatához.

Mindig készen áll. A rendszer készenlétét jelző felvillanása jelzi, hogy az egész rendszer működőképes és használatra készen áll. A berendezés minden héten automatikus önellenőrzést végez.

Valós gazdaságosság a való világért.

Két rész, egy lejárat. A Pad-Pak egység egy akkumulátort és elektróda tappancsokat tartalmaz, melyek lejárati ideje azonos.

Alacsony fenntartási költség. Az egység a gyártástól számított 4 évig tárolható, mellyel jelentős összeg takarítható meg, ellentétben azokkal a defibrillátorokkal, melyek külön akkumulátort és tappancsokat igényelnek.

Felnőttek és gyermekek számára is biztonságos. A HeartSine® PAD beépített intelligenciája és egyedülálló Pediatric-Pak-je, amely 1-8 éves korig elérhető (<25 kg), megfelelő mértékű energia leadását biztosítja a gyermekek számára. A CPR Advisor Pediatric-Pak használata közben automatikusan kikapcsol.

Könnyen frissíthető.  Bárhol könnyen frissíthető a legújabb AHA/ERC irányelvekre.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

MAGYAR PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

CPR TECHNOLÓGIAI ÁTTEKINTŐ LETÖLTÉSE

 erd but

 

osszehasonlito

erd but