Hívjon minket: 06-70-423-4883

HeartSine® samaritan PAD 350P

félautomata defibrillátor CPR támogatással


heartsine-gomb

Áttekintés

A hirtelen szívhalál globálisan vezető halálok. A reakcióidő kritikus a túlélés szempontjából. A samaritan® Pad 350 P-t kifejezetten nyilvános helyeken való használatra tervezték. Szofisztikált defibrillátor, felnőtt-és gyermek betegeken is használható, kis tömegű és könnyeb működtethető rendszer.

Működése

A HeartSine® samaritan PAD egy félautomata defibrillátor (AED), mely analizálja a szívritmust és elektromos ütést (shock) ad le hirtelen szívhalált szenvedett betegeknél, megpróbálva visszaállítani a normál szívritmust. A felhasználóbarát készülék egyszerű hang-és kép üzenetekkel segíti az újraélesztést (CPR) és a defibrilláció folyamatát.

A CPR, cardiopulmonáris resuscitation, magában foglalja a létfontosságú szervek vérellátását biztosító szív kompresszióját és a sérült oxigénellátását támogató befújást.

Miután az eszköz utasítást ad az újraélesztés megkezdésére, megfelelő ritmusú csipogó (metronom) hangjelzéssel segíti az életmentőt a kompressziók ritmusának tartásában.

 

samaritan-350-1

 

 

Főbb jellegzetességei

HeartSine® samaritan 350P PAD-ja egyedi sajátosságokkal rendelkezik:

Méretében kicsi, képességeiben nagy.

Kompakt és könnyű. 56%-kal kisebb a többi piacon lévő automata külső defibrillátornál és súlya csupán 1,1 kg.

Legmagasabb szintű por és nedvesség védelem. A samaritan® PAD IP56-os besorolással rendelkezik, amely biztosítja, hogy a defibrillátor a por és nedvesség bejutása ellen a legmagasabb szinten védett legyen.

Tartós. A samaritan® PAD 350P ütés- és rezgésálló. A minőségi eszköz megbízhatóságát 8 éves garancia bizonyítja.

Fejlett technológia. A samaritan® PAD 350P egyedi elektróda technológiával, fejlett és megbízható szoftverrel, valamint saját SCOPE Kétfázisú Technológiája (olyan növekvő és alacsony energiájú hullám, amely automatikusan igazodik a beteg impedancia változásaihoz) felhasználásával állapítja meg a ritmust és szükség esetén maximalizálja a defibrilláció hatékonyságát.

 

Könnyen követhető vizuális és hangutasítások

Felhasználóbarát. A samaritan® PAD 350P vizuális és hangutasításokkal segíti végig a felhasználót az újraélesztés folyamatán. A nagy, jól látható ikonok könnyítik az életmentés folyamatát: „Rögzítse a tappancsokat”, „Ne érjen a sérülthöz”, „Biztonságosan hozzáérhet a sérülthöz”.

Kétgombos használat. Csak két gomb ON/OF és SHOCK szükségesek az eszköz használatához.

Mindig készen áll. A rendszer készenlétét jelző felvillanása jelzi, hogy az egész rendszer működőképes és használatra készen áll. A berendezés minden héten automatikus önellenőrzést végez.

Valós gazdaságosság a való világért.

Két rész, egy lejárat. A Pad-Pak™ egység egy akkumulátort és elektróda tappancsokat tartalmaz, melyek lejárati ideje azonos.

Alacsony fenntartási költség. Az egység a gyártástól számított 4 évig tárolható, mellyel jelentős összeg takarítható meg, ellentétben azokkal a defibrillátorokkal, melyek külön akkumulátort és tappancsokat igényelnek.

Felnőttek és gyermekek számára is biztonságos. A HeartSine® PAD beépített intelligenciája és egyedülálló Pediatric Pak™-je, amely 1-8 éves korig elérhető (<25 kg), megfelelő mértékű energia leadását biztosítja a gyermekek számára. A CPR Advisor™ Pediatric-Pak™ használata közben automatikusan kikapcsol.

Könnyen frissíthető.  Bárhol könnyen frissíthető a legújabb AHA/ERC irányelvekre.

 

 

                                                                         Ügyfélszolgálat: 06-70-423-4883

samaritan-350-2

 

  

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE

MAGYAR PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

erd but

osszehasonlito

erd but