Hívjon minket: 06-70-423-4883

Defibrillátor értékesítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 shyne

HeartSine® defibrillátorok

Hirtelen szívhalál bárhol, bárkivel és bármikor megtörténhet.  A HeartSine® defibrillátorok képesek a hirtelen fellépő keringésmegállást elektromosan kezelni és ezzel a beteg életét megmenteni.

A HeartSine® defibrillátorok félautomata/automata defibrillátorok (AED). Az AED-ket hosszú ideig csak a szakképzett orvosok használták a keringésleállás kezelésében. A defibrillátorok életmentő szerepe ma már oly széleskörűen elismert, hogy azok is használhatják, akiket korábban csak kardiopulmonáris újraélesztésre (CPR) képeztek ki.

defib-0 

Amikor az elektródokat ráhelyezzük a beteg mellkasára, az AED elemzi a beteg szívritmusát. Ha sokkolható ritmust észlel, az AED automatikusan egy erős elektromos impulzust (sokkot) bocsát ki a szívizomra (teljesen automatikus modell), vagy a kezelőt az elektromos sokk (félautomatikus modell) alkalmazására utasítja. Az elektromos sokkot a mellkasra helyezett elektródok közvetítik.

Az elektromos impulzus kibocsátását nevezzük defibrillációnak.

A defibrilláció az egyetlen módszer az életveszélyes, szabálytalan szívritmus kezelésében, mint például a kamrafibrilláció, amely keringésleállást okoz.

defib-1

Alkalmazási javallatok

A HearSine defibrillátorok használata keringésleálláskor indokolt. Csak abban az esetben

alkalmazható, ha a beteg nem válaszol (eszméletlen), nincs saját légzése és vérkeringésre utaló jel nem észlelhető (pl. nincs pulzusa, nem köhög, nem mozog). A csecsemők és gyermekek kezelésére alkalmas csökkentett energiájú defibrillációs elektródokkal 8 éves korig vagy 25 kg testsúlyig használható.

Miért van szükség defibrillátorokra

Az Amerikai Kardiológiai Társaság becslése szerint csak az Amerikai Egyesült Államokban évente legalább 250.000 ember hal meg keringésleállás miatt. Ebből körülbelül 10 000 embert meg lehetett volna menteni, ha azonnali defibrillátoros kezelésben részesültek volna. Magyarországon 20-25 000 ember hal meg hirtelen szívhalál következtében.

A keringésleállást általában a szív elektromos rendszerének nem megfelelő működése okozza. Az úgynevezett kamrafibrilláció egy olyan kritikus állapot, amely gátolja a szívet abban, hogy vért keringtessen a szervezetben. A kamrafibrilláció másodperceken belül halálhoz vezethet.

A defibrilláció egy meglehetősen egyszerű eljárás, amely abból áll, hogy a beteg szabad mellkasára elektródokat helyeznek, és ezeken keresztül elektromosan sokkolják a szívet. A külsőleg alkalmazott sokk gyakran visszaállítja a szív elektromos rendszerének szabályos ritmusát. A CPR-rel együtt alkalmazva a defibrilláció a leghatásosabb kezelési módszer keringésleállásos betegek esetében.

Cégünk a HeartSine® Technologies hivatalos viszonteladó partnere.

defibrillator

A defibrillátorok életmentő szerepe ma már széles körben elismert. Tanulja meg használni és legyen az Ön számára is elérhető közelségben!

Defibrillátor tréning képzés: 

A képzésben résztvevők elsajátítják  a helyes cselekvési sort olyan esetekben amikor a defibrillátor készüléket alkalmazni kell. Az oktatás kiterjed az alapszintű életjelenség vizsgálatára, felnőtt újraélesztésére, eszméletlen beteg légútainak biztonságos szabaddá tételére illetve a félautomata defibrillátor használatára. A tanfolyam során az elméleti ismereteket követően gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat oktatási babákon illetve tréner defibrillátoron.
A képzés végén minden résztvevő képessé válik a hirtelen szívhalál felismerésére és a mielőbbi újraélesztés kivitelezésére defibrillátorral vagy anélkül.

erd but

 

Ügyfélszolgálat: 06-70-423-4883

Tanuljon meg újraéleszteni Ön is és mentse meg családtagja, kollégája életét!